بیمار PKD از بحرین لازم نیست که نگران کیست هر بیشتر

بیمار PKD از بحرین لازم نیست که نگران کیست هر بیشتر

اینجا، در بیمارستان بیماری های کلیه Shijiazhuang در حال حاضر ما یک بیمار PKD از بحرین، به اشتراک گذاری با شما خبر خوبی است.

هنگامی که او در خانه بود، کیست پاره، منجر به خون جدی در ادرار. حتی پس از 10 روز درمان دکتر خود در محل های محلی، ادرار خون هنوز هم همان، حتی جدی تر. سپس او بصورتی پایدار و محکم به بیمارستان ما آمد. پس از او به بیمارستان ما آمد، کارشناسان PKD ما و استادان به یک مشاوره کامل برای او، پس از آن طرح درمان را با هم برای او. 2 روز بعد، رنگ ادرار خون او تبدیل می شود بهتر است، پس از آن 3 روز بعد، تقریبا همه از خون ناپدید می شوند، رنگ قرمز تبدیل به رنگ زرد نور طبیعی است. شما می توانید تصاویر را در زیر مشاهده کنید.

این اثر درمان تنها 3 روز، همه خانواده اش احساس بسیار خوشحال برای دیدن این بهبود بزرگ. ما با درمان روز آینده معتقدند، وضعیت خود خواهد بود بهتر است به زودی.

تاریخ انتشار : شنبه 21 فروردين 1395 | نظرات ()